Select Page


Video om søvn

I denne korte video, viser jeg hvordan jeg selv har forsøgt at optimere min søvn. Det er meget enkelt men virker måske en anelse hysterisk. Jeg oplever dog god effekt af mine tiltag, og mener at have forskningen på min side. Bare en smule lysforurening, kan påvirke søvnen kraftigt hos nogen mennesker.


Her er nogle af de apps man kan bruge til at mindske, men ikke fjerne effekterne af late night facebook afhængighed.

Til din computer er f.lux fantastisk.

Til Android findes Twillight appen.

Til dit bolig findes Philips hue, der kan justeres til søvnvenlig farve og intensitet. Nej du behøver ikke wifi styrede pærer, der kan tidsindtilles til at vække dig om morgenen. Hvor du kan få lystemaer som “love shack” og pærer der spiller i takt til musikken. Du behøver ikke at dit lys programeres til at tænde automatisk, hvis din telefon connecter til din wifi router efter kl 18. Har du dog bare lidt techlust i dig, så bliver wifi styrede LED pærer hurtigt uundværlige.

Der findes andre produkter end Philips hue. Billigere produkter. Jeg har dog ikke brugt dem, så jeg kender ikke deres kvalitet. Philips produktet virker godt for mig. Bruger du andre lignende produkter med succes må du meget gerne droppe en kommentar!

Philips hue starter pack

Philips hue