Select Page

Poul Haacker

Min Baggrund

Personlige trænere findes der efterhånden mange af, men ikke alle har den samme brede indsigt i sportens verden og faglige tyngde, som jeg kan tilbyde.

Jeg har selv trænet siden jeg var 13 år og har gennem årene opnået erfaring inden for alt lige fra boldspil og styrketræning til kampsport og fitness.

Jeg er uddannet fysioterapeut og har tidligere arbejdet som leder i et af landets store kæder.

Ved siden af at træne dig og andre som dig, underviser jeg også andre personlige trænere. Både for Danmarks største fitness uddannelse: fitness institute, men jeg holder også workshops for personlige trænere og andre i hele landet.

Min Mission

Som personlig træner drives jeg af at kunne hjælpe dig til øget livskvalitet. Midlerne er træning og sund livsstil. Lige siden 1999 været guide på rejsen til et nyt og bedre liv for mine kunder. Du vil ikke kun opleve du får et veltilrettelagt træningsforløb og når dine mål, du vil også opnå en lang række sidegevinster. Ofte viser det sig sidegevinsterne, bliver mere vigtige end dine oprindelige mål.

Klassiske sidegevinster er større selvtillid, bedre helbred og mere glæde i hverdagen.

Mine skriverier

Du kan se regelmæssige live streams og links til al min aktivitet på min facebook side.

instagram deler jeg træningsvideoer og du kan kigge mig over skulderen på arbejde, til kurser og i hverdagen

Jeg har skrevet om træning for mange hjemmesider. Her er en smagsprøve af mine skriverier.

Active relaease technique artikel på bodyman.dk.

Video om ankelmobilitet for bulkpowders.dk.

En række artikler for bodybuilding.dk. Om time under tension. Brysttræning del 1, del 2, del 3. Rygtræning del 1, del 2, del 3. Styrkeløft systemet fra Boris Sheiko. Selvmassage også kalder SMR ude på internettet. En teknisk artikel om hvorfor de fleste skal squatte dybt. Der er en del mere indehold, bruger du mit navn i søgefunktionen, er der meget at hente.

 

Min Metode

Jeg skærer alt det ineffektive fra, så du får træning, der virker, og som ikke mindst passer specifikt til dig og dit behov.

Jeg graver mig igennem forskning, bruger mit netværk og tester alt af, så du kan få den mest effektive plan uden at skulle koncentrere dig om detaljerne.