Poul Haacker

Min Baggrund

Personlige trænere findes der efterhånden mange af, men ikke alle har den samme brede indsigt i sportens verden og faglige tyngde, som jeg kan tilbyde.

Jeg har selv trænet siden jeg var 13 år og har gennem årene opnået erfaring inden for alt lige fra boldspil og styrketræning til kampsport og fitness.

Jeg er uddannet fysioterapeut og har tidligere arbejdet som leder i et af landets store kæder.

Min Mission

Som personlig træner drives jeg af at kunne hjælpe mine kunder til øget livskvalitet gennem træning og sund livsstil, og jeg har lige siden 1999 været guide på rejsen til et nyt og bedre liv for mange mennesker.

Mine kunder oplever ikke kun, at de får et veltilrettelagt træningsforløb og når deres mål, de opnår også en lang række sidegevinster, som ofte viser sig at have mindst lige så stor værdi for dem, som selve målet.

Det kunne eksempelvis være større selvtillid, bedre helbred og mere overskud i hverdagen.

Mine skriverier

Du kan se regelmæssige live streams og links til al min aktivitet på min facebook side.

instagram deler jeg træningsvideoer og du kan kigge mig over skulderen på arbejde, til kurser og i hverdagen

Jeg har skrevet om træning for mange hjemmesider. Her er en smagsprøve af mine skriverier.

Active relaease technique artikel på bodyman.dk.

Video om ankelmobilitet for bulkpowders.dk.

En række artikler for bodybuilding.dk. Om time under tension. Brysttræning del 1, del 2, del 3. Rygtræning del 1, del 2, del 3. Styrkeløft systemet fra Boris Sheiko. Selvmassage også kalder SMR ude på internettet. En teknisk artikel om hvorfor de fleste skal squatte dybt. Der er en del mere indehold, bruger du mit navn i søgefunktionen, er der meget at hente.

 

Min Metode

Jeg skærer alt det ineffektive fra, så du får træning, der virker, og som ikke mindst passer specifikt til dig og dit behov.

Jeg graver mig igennem forskning, bruger mit netværk og tester alt af, så du kan få den mest effektive plan uden at skulle koncentrere dig om detaljerne.

Nysgerrig?

Vil du vide mere om Personlig Træning, Fysioterapi eller har du andet på hjerte?

Udfyld formularen, så ringer jeg dig op.

Adresse: Siam Athlete Nation, Bragesgade 8a, 2200 Kbh N.

Telefon: +45 5055 0372

1 + 15 =