Select Page

Når du dine mål?

Har du allerede brudt nogen af dine nytårforsætter?

 

Når det kommer til stykket, er det lige meget hvad du ved, det er hvad du gør der tæller.

Alt starter med passion. Hvilket mål kan gøre dig passioneret og få dig til at glæde dig til din træning og næste postion kyllingebryst og grøntsager? Glem det fornuftige mål, de holder aldrig i længden. Vores samfund er fyldt med 40 årige der løber marathon løb og dyrker triathlon, på trods af store krav fra familie og arbejde og en krop der egentlig er for gammel og slidt til det pjat. De har fundet noget de brænder for. Find det du brænder for og gør det 100%

 

Gør en ting fuldt ud!

Vælg at fokusere al din energi på at holde fast i en nye vane af gangen.

Forskning viser at laver du en forandring af gangen har du 85% chance for at gøre det til en ny vane. Har du bare 2 mål falder det lyn hurtigt til 35%!

 

Husk dig selv på dine mål

Du har nu valgt dit ene mål og din ene forandring, som du vil holde fast i. Nu skal du holde fokus! En perfekt metode til det er en kalender, du hænger et sted, hvor du ser den hver dag.  På denne krydser du af, når du har holdt dit løfte til dig selv. Hurtigt får du en kæde af dage hvor du holder dit løfte til dig selv. Målet er nu ikke at bryde kæden.

Bryd ikke kæden!

Metoden kommer fra Jerry Seinfeld:

 “After a few days you’ll have a chain. Just keep at it and the chain will grow longer every day. You’ll like seeing that chain, especially when you get a few weeks under your belt. Your only job next is to not break the chain.”

Metoden gjorde Jerry til verdens mest populære komiker og hjalp ham til til succes med USA’s mest populære sitcom. Den kan hjælpe dig med at holde fokus. Det føles godt at holde kæden ubrudt. Det bygger selvtillid og er et skulderklap til dig selv, hver dag du forlænger kæden.

 

Mål dig selv!

Ud over at holde dig selv fast på din nye vane, så skal du også måle resultaterne af denne nye vane. En perfekt måde at gøre det på er at lave en graf ved siden af din kalender og tegne dine målinger ind.

Effektivitet/simplicitet

Det er en bevidst simpel metode. Ingen undskyldninger!

 

Gør du bare en ting 100% bliver det hurtigt en del af dig og din personlighed. Så er det nemt at bygge mere på. Du vil dog blive overrasket over hvor meget der kan komme ud af bare en ændring udført dagligt og med passion.